Àuria dansa

PILATES

Home  >>  PILATES

Eva Piqueras, Eva Piqueras pilates, Eva Piqueras Blanes, Eva Piqueras Sant Pol de Mar, sant Pol de Mar, Blanes, pilates Blanes, pilates Malgrat de Mar, pilates Pineda de Mar, pilates Sant Pol de Mar, Pilates, Dansa i pilates, Àuria, pilates àuria, Eva Piqueras Àuria, auriadansaEl PILATES és un mètode d’entrenament per tonificar el cos, millorar la postura i coordinació desenvolupant el vincle entre cos i ment, prenent consciència dels moviments.

Va ser creat per Joseph Pilates a principis del segle XX com a mètode de rehabilitació actiu.

Es prioritza la qualitat i la precisió durant els exercicis. L’objectiu és fer poques repeticions de cada exercici però ben realitzades perquè siguin efectives i puguis treballar tot el cos en cada sessió.

Els exercicis estan centrats en el desenvolupament dels músculs que actuen com estabilitzadors. Són músculs més interns que ajuden a mantenir una bona postura i prevenir mals d’esquena.

 

La importància d’una bona postura:

Evitar descompensacions musculars que poden portar a sobrecàrregues i dolor.

Influeix en el nostre estat anímic. Ens sentim millor.

Projecta una imatge pròpia més positiva.

 

En una sessió de Pilates comencem amb un escalfament per passar ràpidament als exercicis de terra. Aquests són realitzats progressivament per tal que tothom pugui adaptar-los al seu nivell. La professora va indicant els moviments a realitzar i el ritme de la respiració, a la vegada que va corregint i donant pautes perquè milloris.

Consulta aquí els horaris i vine a provar una classe. Si ho proves, t’encantarà! Notaràs millores des de la tercera/quarta sessió.

També estic disponible per a sessions individuals perquè puguis gaudir d’una atenció 100% personalitzada i avançar al teu ritme, prioritzant allò que necessitis. Posa’t en contacte amb mi per més informació.