Àuria dansa

SOBRE MI

Home  >>  SOBRE MI

àuria tribal fusió

Darrera d’Àuria Dansa quant s’abaixa el teló trobem a l’Eva Piqueras, professora de dansa tribal fusió, commercial dance i pilates.

Actualment des de Blanes, imparteix classes a diferents centres de la zona.

L’Eva va començar a interessar-se per la dansa de ben petita, practicant gimnàstica rítmica i ballet. Més tard, en l’adolescència s’interessa per l’aeròbic i el funky/hip hop. En descobrir que li encantava crear coreografies i transmetre els seus coneixements decideix treure’s els dos títols de Monitor d’Aeròbic, Step i Tonificació. Aviat comença a donar classes en un gimnàs amb diferents grups d’adults, nens i adolescents. És en el segon curs d’aeròbic on es forma en altres especialitats de dansa per fusionar durant les classes perquè siguin més ballables, començant-se a enfocar més cap a la dansa que cap al fitness.

Durant uns anys compagina les classes al gimnàs amb els estudis de disseny de moda, la seva altra passió. El seu projecte final de cicle s’inspira en la cultura hip hop i fa desfilar les models a ritme de beatboxing durant la seva presentació amb una coreografia creada per ella mateixa. Uns anys més tard, la feina de dissenyadora fa que no pugui continuar amb les classes al gimnàs.

El 2009 descobreix la dansa oriental de la mà d’Elissa Afrah, amb la qual es forma durant 8 anys. Durant d’aquests anys forma part de la companyia de dansa oriental, bollywood i fusions anomenada Najma Bellydance, amb la que ha actuat en hotels, càmpings, restaurants i diferents esdeveniments.

Ja durant els primers anys de formació de dansa oriental s’interessa per el tribal fusió i a partir del 2012 va a tots els tallers que pot per formar-se en aquesta disciplina, començant amb l’Eva Tallada de Tribalona. Més tard descobreix l’ATS (American Tribal Style) de la mà d’Almudena Ferreira, amb la que es forma també en dansa moderna comercial. Durant el 2014 i 2015 forma part de la companyia DansaAsrai i participa en el primer espectacle de dansa-teatre de Halloween que s’estrena a l’octubre del 2015 al Foment Mataroní.

Amb la intenció d’aprofundir més en el tribal fusió, anatomia i metodologia d’ensenyança realitza la Formació Professional amb Idhun. Durant tres anys acudeix a classes regulars de tribal fusió avançat amb la professora  Maria Ángeles Ramos. i va a tots els tallers, formacions i festivals que pot amb professors nacionals i internacionals.

Durant el 2016 es treu la titulació de Pilates a Anef, la de professor de Danses Urbanes a La Urban Dance Factory i assisteix a la formació sobre Datura Technique de Tribal Fusió impartides per Rachel Brice a Barcelona.

Amb la finalitat d’ampliar contínuament els seus coneixements, acudeix a tallers especialitzats, formacions i festivals del sector amb professors nacionals i internacionals.

A l’octubre de 2016 neix ÀuriadansA.com i des d’aleshores es dedica al 100% a la dansa i el pilates.