Àuria dansa

TRIBAL FUSIÓ

Home  >>  TRIBAL FUSIÓ

Eva Piqueras, Eva Piqueras dansa, Eva Piqueras tribal fusió, Eva Piqueras Àuria, Blanes, dansa Blanes, Sant Pol de Mar, dansa Sant Pol de Mar, auriadansa, dansa i pilates, tribal fusion, dansa del ventre tribal

El TRIBAL FUSIÓ és un estil de dansa molt nou que barreja vàries disciplines com la dansa del ventre, danses folklòriques d’orient, dansa contemporània, jazz, líric i fins i tot danses urbanes.

La raó de per què és una fusió de tantes danses la trobem en els seus orígens i en la seva evolució constant, ja que és una dansa tan nova que segueix enriquint-se i fusionant-se amb l’experimentació i aportació de les ballarines.

Porta la paraula tribal perquè hi predominen passos i elements de l’ATS (American Tribal Style) i la paraula Fusió perquè engloba passos i elements d’altres danses.

En una classe de tribal fusió es treballa la postura i consciència corporal, la tècnica de dissociació provinent de la dansa oriental i la coordinació de moure diferents parts del cos a la vegada a diferents velocitats. Tot això a ritme de músiques electròniques més modernes. Al principi de la classe es fa un escalfament per preparar el cos per al treball de cardio posterior. També es fan exercicis per tonificar les zones necessàries. Hi ha una part d’aprenentatge i perfeccionament de tècnica i una altra amb combos amb diferents passos per poder practicar el que has après. Finalment hi ha una part coreogràfica que t’ofereix la possibilitat de treballar els passos de forma més creativa segons l’actitud necessària de la música escollida.

És una dansa que ofereix un treball molt complet a nivell muscular i que proporciona a la ballarina una actitud poderosa i de força.

Vine a provar una classe!!