Àuria dansa

BENEFICIS DEL PILATES

Home  >>  BLOG  >>  BENEFICIS DEL PILATES

Són molts els beneficis de la pràctica regular d’una activitat física, pots rellegir l’article aquí. Si estàs pensant en provar una classe de pilates pots sumar a la llista anterior uns quants més que són específics d’aquesta activitat.

Primer de tot una breu definició del que és el pilates i del que no és:

Pilates no és una classe d’estiraments i relaxació.

Pilates pot ser una gimnàstica suau o no.

Pilates és un mètode d’entrenament per enfortir tot el cos i millorar la postura.

Pilates és fer els exercicis de manera controlada, fluida i precisa, activant el centre, combinant-los amb la respiració i realitzant-los prenent consciència del nostre cos en moviment.

 

 

BENEFICIS DEL PILATES

MILLORA LA POSTURA

MILLORA L’EQUILIBRI

TREBALLA TOT EL COS

ALLEUJA MALS D’ESQUENA

MILLORA LA COORDINACIÓ

AJUDA A PREVENIR LESIONS

MILLORA LA CONSCIÈNCIA CORPORAL

TREBALLA LA MUSCULATURA PROFUNDA

ELS EXERCICIS SÓN PROGRESSIUS I ADAPTABLES

PERMET SEGUIR ACTIU DURANT LA RECUPERACIÓ

OPTIMITZA LA RESPIRACIÓ DURANT EL MOVIMENT

 

 

T’animes a provar una classe?? Pots venir a provar una classe sense compromís perquè experimentis de primera mà com de completes i actives són les meves classes de pilates. Aquí pots consultar els horaris i avisar al centre quin dia vindràs a provar la classe.

Si no n’has fet mai, et sorprendrà. Com tota activitat nova necessitaràs un període d’adaptació. No vulguis fer les progressions més complicades el primer dia. Has d’anar al teu ritme i pas a pas per interioritzar i avançar.

Si has provat alguna classe de pilates al gimnàs, descobriràs una manera de fer molt diferent, amb grups reduïts, atenció personalitzada, correccions individuals i adaptacions als exercicis específicament per tu.

____________

No et perdis el proper article del blog ni cap novetat a ÀuriadansA.com. Apunta’t a la llista i rebràs un mail al teu correu electrònic per ser la primera a llegir–lo. També t’avisaré de nous grups i tallers de les activitats que t’interessin.

Al blog d’ÀuriadansA.com trobaràs articles que parlen de dansa, pilates, entrenament i benestar perquè m’agrada difondre el que estimo i estimo el que faig.

 

ÀuriadansA.com – Aprèn al teu ritme!

 

Eva Piqueras,

Professora de Pilates, Commercial Dance i Tribal Fusió.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *