Àuria dansa

Commercial Dance Infantil a Palafolls

Home  >>  AGENDA  >>  Commercial Dance Infantil a Palafolls

auriadansa, auria, dansa, pilates, eva piqueras, dansa blanes, pilates blanes, tribal fusió, tribal fusió blanes, commercial dance, commercial dance blanes

Ja estan obertes les inscripcions per les classes de Commercial Dance Infantil al Casal de la Dona de Palafolls.

Les classes són els dimecres a la tarda i aquest any com a novetat hi ha dos horaris. Primer grup de 17-17,50h i segon grup de 17,55-18,45h. Per a nens a partir de 6 anys.

El Commercial Dance és un estil de ball derivat de les danses urbanes i el hip hop. Es caracteritza per la interpretació de cada cançó mitjançant el ball. Es fa servir un ventall de música més ampli des de la música hip hop fins a cançons més pop i comercials.

A les classes preparem el cos començant amb un escalfament, després aprenem passos bàsics de hip hop, fem servir el joc per aprendre mentre ens divertim, practiquem molt al ritme de la música i posem tot els passos que aprenem en una coreografia per aprendre a ballar en grup. Acabem la classe amb uns estiraments per relaxar-nos.

Si hi estàs interessada posa’t en contacte amb el Casal de la Dona de Palafolls i reserva ja la teva plaça. No et quedis sense!


Comments are closed.