Àuria dansa

DANSA I SALUT A BLANES

Home  >>  AGENDA  >>  DANSA I SALUT A BLANES

18

oct.

Eva Piqueras, dansa, pilates, Eva Piqueras pilates, estiraments, vida sana, benestar, dansa i entrenament, àuria, auriadansa, àuriablog, hàbits saludables, auriapilates, esbart joaquim ruyra Blanes, tallers Blanes, cicle de dansa i salut

Comença el II Cicle de Dansa i Salut organitzat per l’Esbart Joaquim Ruyra de Blanes.

Aquesta edició seré l’encarregada d’impartir 4 tallers relacionats amb la postura corporal, l’exploració de moviments i la creació en grup.

Els tallers es faran al local de l’Esbart a l’antic pavelló de Blanes mitjançant taquillatge invers.

 

Dissabte 20 d’octubre de 18-19,30h: Millora la teva postura.

Taller enfocat a descobrir el teu tipus postural i com pots millorar la postura treballant la musculatura profunda estabilitzadora. Segons la teva postura necessitaràs treballar més unes zones i estirar-ne unes altres. Sabies que la posició de la teva pelvis condiciona les curvatures de la teva esquena? Farem servir el pilates per treballar i millorar la postura.

 

Dissabte 17 de novembre de 18-19,30h: Ballant amb “la tribu”

Imagina poder ballar en grup sense coreografia, creant al moment, amb comunicació no verbal i que aneu tots coordinats. Aprendrem alguns passos i el format d’improvisació en que es basa l’ATS (American Tribal Style) per fluir al ritme de la música.

 

Dissabte 1 de desembre de 18-19,30h: Com et mous?

Aquest serà el taller més divertit i familiar. Descobrirem les diferents qualitats del moviment i les farem servir per ballar interpretant diferents personatges. Els endevinarem per la manera com ballen?

 

Dissabte 12 de gener de 18-19,30h: Dissociant en 3D.

La dansa tribal fusió et farà moure per separat les diferents parts del cos en les tres dimensions. Unint aquests moviments crearem diferents figures en totes direccions. Descobriràs i activaràs músculs oblidats tant per moure com per mantenir estable la resta del cos. T’hi atreveixes?

 

Agafeu l’agenda i reserveu-vos un dissabte al mes per ballar i fer salut!


Comments are closed.