Àuria dansa

ELS PRINCIPIS DEL PILATES

Home  >>  BLOG  >>  ELS PRINCIPIS DEL PILATES

Per què els exercicis de mètode pilates són tan diferents a altres exercicis de tonificació??

 

El mètode pilates es basa en 6 principis que s’apliquen a tots els exercicis fent que tinguin unes característiques i beneficis pròpies només d’aquest mètode d’entrenament.

 

Els principis del pilates són:

CENTRE

PRECISIÓ

CONTROL

FLUÏDESA

RESPIRACIÓ

CONCENTRACIÓ

 

Durant la sessió de pilates l’objectiu és que estiguis CONCENTRAT en els exercicis, que els realitzis de manera CONTROLADA i FLUIDA, amb la màxima PRECISIÓ possible, mentre ho combines amb la RESPIRACIÓ per aprofundir en el treball muscular del teu CENTRE estabilitzador per millorar la postura i enfortir el cos.

Si no has fet mai pilates, et poden semblar moltes coses a fer i a pensar per fer un exercici. És veritat. Has de respectar un període d’adaptació de dues/tres classes en que potser no podràs fer-ho tot a l’hora. És completament normal.

Un cop ja tinguis més assimilats els exercicis ja no tindràs cap problema per seguir els principis del pilates.

Per facilitar aquest període d’adaptació o iniciar-te en el pilates des de zero, et pots posar en contacte amb nosaltres per a sessions individuals personalitzades o bé, consultar els nostres propers tallers d’iniciació al pilates.

A ÀuriadansA volem que puguis gaudir dels beneficis del pilates i t’ajudarem a conèixer tots els detalls necessaris perquè realitzis els exercicis de forma correcta i a adaptar-los a les teves necessitats, característiques de la teva anatomia i condició física.

Al blog d’ÀuriadansA trobaràs articles que parlen de dansa, entrenament i benestar perquè ens agrada difondre el que estimem i estimem el que fem.

ÀuriadansA – Aprèn al teu ritme!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *