Àuria dansa

L’experiència tribalera.

Home  >>  BLOG  >>  L’experiència tribalera.

Aquest cap de setmana hi ha un esdeveniment tribalero a Barcelona. De fet ja estic preparant la maleta per passar tres dies al The Tribal Experience.

Seran tres dies molt intensos amb 15 hores de tallers, welcoming party, basar tribalero, the party experience, meet&greet…

Sí, sí, 15 hores de tallers!!! Sort que dilluns podré descansar. Ah no! Que tindré paletes a casa…

Tornant al tema, és el segon any que participo en aquest festival i és un format que m’encanta.

El millor d’anar a un esdeveniment d’aquest tipus, a part de la formació que reps, és la connexió que formes amb les companyes. Pensa que estàs envoltat de dansa les 24 hores del dia, convivint amb gent que disfruta amb el mateix que tu.

Arribes el divendres a la tarda, et retrobes amb companyes de dansa i amigues de diferents tallers i formacions, t’instal·les a l’habitació compartida i et prepares per als primers tallers.

El primer dia seran només tres hores però estic segura que molt intenses. (NOTA: agafar les genolleres per al taller de la Maytz que li encanta fer terra.)

Després dels tallers corrents cap a l’habitació (per sort no he de sortir ni al carrer) per maquillar-me per ballar a l’openstage de la welcoming party.

Un cop allà a canviar-me, fer els últims retocs, escalfar i intentar no posar-me gaire nerviosa fins que em toqui.

El lloc de la welcoming party és molt xulo però em posa més nerviosa que un escenari perquè veus i tens molt a prop la gent per qui balles. (NOTA: Recordar repetir el “mantra” preactuació.)

Una de les coses que faig abans d’actuar a part d’escalfar és intentar reduir el meu nivell de nervis i concentrar-me en sortir a donar-ho tot i disfrutar.

Són moltes hores d’assaig que s’esfumen en poc més de 3 minuts d’actuació!!!!

Pots pensar que potser no val la pena, que és molt d’esforç o molt de temps invertit, però t’asseguro que a mi em compensa!! Les hores de pràctica i assaig són un camí en el qual evoluciones com a ballarina i quan et deixes la pell a l’escenari no són només tres minuts. El públic ho nota i tu també. Per això és important controlar els nervis perquè no et juguin males passades i puguis donar-ho tot i divertir-te ballant.

Una actuació és molt més que tècnica, és interpretació, és transmetre, és explicar una història, és connectar amb el públic i descobrir que tens un esperit de supervivència que et farà reaccionar davant qualsevol imprevist, que passarà a ser una divertida anècdota de l’actuació.

I tu? Has descobert el teu esperit de supervivència?? Que t’ha passat dalt d’un escenari?? Com te n’has sortit?? Deixa’m un comentari i comparteix la teva experiència.

Al blog d’ÀuriadansA trobaràs articles que parlen de dansa, entrenament i benestar perquè ens agrada difondre el que estimem i estimem el que fem.

ÀuriadansA – Aprèn al teu ritme!

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *