Àuria dansa

La postura

Home  >>  BLOG  >>  La postura

Una correcte postura corporal és salut, fa que el cos treballi de manera més eficient i equilibrada, i fins i tot pot influir en el nostre estat d’ànim.

 

No tots tenim una alineació ideal. A vegades la nostra mala alineació és postural i ho podem corregir però d’altre vegades és òssia.

 

Quan no tenim una alineació ideal el cos, que és molt savi, crea compensacions.

El problema és quan aquestes compensacions acaben en sobrecàrregues, contractures o desgast.

 

Saber quin tipus d’alineació tenim ens pot ajudar a saber quina musculatura hem de relaxar i estirar més perquè està en sobreesforç, i quina musculatura cal treballar més perquè està inhibida o atrofiada.

 

A vegades el desequilibri muscular pot accentuar, o fins i tot crear, una mala postura. Per això és important treballar tot el cos.

Treballar en equilibri muscular fa que les articulacions no pateixin tan estrès i pot evitar dolors per contractures i sobrecàrregues degudes a una mala postura.

 

A les classes grupals de pilates treballaràs prenen consciència de la teva postura i de l’alineació ideal. A cada classe es treballa tot el cos per no crear desequilibris. Un gran avantatge que té el pilates és que els exercicis són molt adaptables a les diferents necessitats segons el teu tipus postural.

 

Per treballar més a fons i de manera personalitzada en la teva alineació i tipus postural el millor són les classes individuals de pilates, on els exercicis estan completament adaptats per tu i pots treballar més a fons les diferents parts del cos  per tonificar o estirar segons les teves necessitats concretes.

 

 

Vine a provar una classe de pilates i descobreix com et pot ajudar.

Et canviarà la vida!

 

 

No et perdis el proper article del blog ni cap novetat a ÀuriadansA.com. Apunta’t a la llista i rebràs un mail al teu correu electrònic per ser la primera a llegir–lo. També t’avisaré de nous grups i tallers de les activitats que t’interessin.

 

 

Al blog d’ÀuriadansA.com trobaràs articles que parlen de dansa, pilates, entrenament i benestar perquè m’agrada difondre el que estimo i estimo el que faig.

 

ÀuriadansA.com – Aprèn al teu ritme!

 

Eva Piqueras,

Professora de Pilates, Commercial Dance i Tribal Fusió.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *