Àuria dansa

REGALA TEMPS

Home  >>  BLOG  >>  REGALA TEMPS

L’any passat vaig aprofitar aquestes festes per autoregalar-me i proporcionar vals regal per col·laborar amb el meu autoregal a tots els familiars que em preguntaven què voldria. L’autoregal escollit va ser una formació amb la Rachel Brice, la gran del tribal fusió, que tornava a Barcelona després de 4 anys.

Jo mateixa vaig dissenyar uns vals amb les imatges i informació de cada taller perquè la meva família tingués la sensació de que em regalaven “algo” i no era només donar diners.

Moltes vegades quan entreguem un val com a regal ens pot semblar poca cosa i no ens adonem que estem regalant una experiència, un temps fent el que més li agrada a aquella persona o una oportunitat de viure aventures i descobrir coses noves que potser no hagués provat mai.

De fet cada vegada més totes les empreses de serveis ofereixen aquests vals per poder regalar ja preparats per entregar.

Trobo que són un molt bon recurs per regalar, per evitar acabar comprant qualsevol cosa que la persona no necessita i acabarà al fons de l’armari sense utilitzar, ocupant espai vital.

Però el que més valoro com a persona creativa és quan la persona que t’entrega el val s’esforça en el regal. Per què regalar el teu val en un insípid sobre com qualsevol altre? Amb una mica d’imaginació i creativitat, sorprendràs a la persona que el rep. I li farà tanta il·lusió que ho recordarà més que qualsevol altre regal.

Des d’aquí reivindico l’ús del val de regal personalitzat!!! T’animo ara que encara esteu a temps d’imprimir, retallar, enganxar i embolicar de la manera més original possible un val personalitzat per aquestes festes!! No estic dient que t’hagis d’inventar completament el disseny del val o el regal en si sinó, que combinis i encertaràs!!

Unes quantes idees per regalar com a val:

REGALA SALUT: unes classes de pilates, unes sessions amb entrenador personal…

REGALA BENESTAR: un massatge, una sessió de spa…

REGALA EXPERIÈNCIES: un taller de dansa, unes entrades al teatre, un viatge, un sopar especial…

El més important quan regalem un val és pensar en la persona que el rebrà, en què li agrada fer, que li podria anar bé o amb que inverteix el seu temps d’oci.

Ja saps què regalaràs?? Has preparat algun val per aquestes festes? Com l’entregaràs? Regalant un val regales salut, regales benestar, regales experiències, regales crear nous records, regales temps per gaudir, per compartir amb aquella persona i el TEMPS és el millor regal que et poden fer.

Al blog d’ÀuriadansA trobaràs articles que parlen de dansa, entrenament i benestar perquè ens agrada difondre el que estimem i estimem el que fem.

ÀuriadansA – Aprèn al teu ritme!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *