Àuria dansa

SUMMER IS COMING

Home  >>  BLOG  >>  SUMMER IS COMING

Encara falta una mica perquè arribi la calor i comencem a vestir amb roba més lleugera. Avui us vull parlar de l’anomenada operació bikini. Aquesta tradició de voler posar-se en forma només quan comença a fer calor fa que castiguem el nostre cos amb jornades d’activitat física abusives, sense una progressió en intensitat adequada. Moltes vegades acompanyat de dietes molt restrictives per aconseguir perdre en dos o tres mesos el que hauríem hagut de treballar regularment tot l’any. Això, fa que el nostre cos acabi relacionant l’activitat física com una mala experiència i ho acabem evitant.

Cuidar-se fent alguna activitat física hauria de ser un hàbit saludable per realitzar tot l’any. Una manera d’aconseguir-ho és buscar una activitat que ens motivi i ens diverteixi. Hi ha moltes maneres de tenir una vida activa, només has de trobar l’activitat adequada i ser més actiu durant el teu dia a dia.

Hi ha petits canvis que et poden aportar grans beneficis.

 

 

BENEFICIS DE L’ACTIVITAT FÍSICA REGULAR

  1. POSAR-TE EN FORMA

  2. MILLORAR LA SALUT

  3. SENTIR-TE BÉ AMB TU MATEIXA

  4. DESCONECTAR

  5. ANIMAR-TE

  6. MILLORAR LA TEVA IMATGE

  7. DIVERTIR-TE

  8. CONÈIXER GENT I COMPARTIR EXPERIÈNCIES

  9. MILLORAR LA MEMÒRIA (ENS MANTÉ ACTIUS)

  10. RELAXAR-TE (TAMBÉ DORMIRÀS MILLOR)

 

Sabies que en adults és recomanable fer com a mínim 30 minuts d’activitat física 5 dies a la setmana?

 

I tu? Ets sedentari o actiu? Quantes hores al dia passes assegut? Fas alguna activitat física de forma regular? Com són els teus desplaçaments diaris? Com és el teu temps d’oci? Incorpores activitats d’oci actiu? Tenir hàbits saludables també et beneficiarà i t’ajudarà a ser més actiu. Ja dorms prou hores? Si t’aixeques cansat, et serà més difícil mantenir-te actiu durant tot el dia. Menges equilibrat i variat? Una dieta sana t’aportarà l’energia necessària.

Tants beneficis i encara esperaràs a la calor per posar-t’hi? Comença demà i no ho deixis quan vingui el fred. Gaudeix tot l’any dels beneficis de l’activitat física!!

 

Al blog d’ÀuriadansA trobaràs articles que parlen de dansa, entrenament i benestar perquè ens agrada difondre el que estimem i estimem el que fem.

 

ÀuriadansA – Aprèn al teu ritme!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *