Àuria dansa

TALLER DE PILATES

Home  >>  AGENDA  >>  TALLER DE PILATES

taller, pilates, auria, auriadansa, dansa, iniciació, malgrat de mar, postura

 

El dissabte 1 d’abril de 10,30 a 12,30h a l’escola Najma Dansa de Malgrat de Mar tens l’oportunitat d’iniciar-te al pilates.

Saps realment en què consisteix el mètode pilates? Per què et servirà fer aquest taller??

El PILATES és un mètode d’entrenament per tonificar el cos, millorar la postura i coordinació desenvolupant el vincle entre cos i ment, prenent consciència dels moviments.

En aquest taller aprendràs les bases del mètode perquè després et puguis incorporar a classes regulars i seguir-la encara que no estiguin a un nivell d’iniciació.

Descobriràs una manera diferent de treballar el cos: tonificant a la vegada que millores la postura i  els teus músculs mantenen la flexibilitat. Això farà que mica en mica, vagis incorporant nous hàbits posturals al teu dia a dia i et sentis millor.

T’ensenyarem a treballar els exercicis amb la respiració i com beneficiar-te de la respiració per realitzar altres moviments.

Durant el taller treballaràs tot el cos i tindràs atenció personalitzada perquè aprenguis com adaptar els exercicis a les teves necessitats, com i quan progressar, i en què focalitzar-te en cada exercici.

També aprendràs els conceptes bàsics per saber de què estem parlant en cada moment. Així, si després t’incorpores a una classe, ja sabràs el significat de les paraules més “tècniques” que formen part del dia a dia del pilates.

Per més informació i reserva de places: info@auriadansa.com

També pots passar per l’escola. Les places són limitades per tal de garantir una atenció personalitzada. No et quedis sense!!


Comments are closed.