Àuria dansa

THE TRIBAL EXPERIENCE 2016

Home  >>  AGENDA  >>  THE TRIBAL EXPERIENCE 2016

Àuria Tribal Experience auriadansa tribal fusió

Per segon any consecutiu participaré al The Tribal Experience i actuaré a l’Open Stage juntament amb les companyes tribaleres revelació i artistes internacionals invitades. Com a Àuria estaré presentant una nova coreografia a la Welcoming Party que tindrà lloc el divendres 2 de desembre a partir de les 20h a la sala Susurro de Barcelona (c/Quevedo, 29).

The Tribal Experience és un festival de dansa tribal que s’organitza a Barcelona durant tres dies. En aquest festival trobaràs tallers amb grans artistes i professores nacionals i internacionals. Són tres dies per aprendre, descobrir, experimentar, compartir, gaudir d’actuacions, comprar articles relacionats als bazars, ballar a les festes, descobrir nous talents, relacionar-te amb companyes, posar-te al dia de les novetats, … És una immersió total en el tribal fusió, un punt de trobada, un somni fet realitat!

Us deixo la web del The Tribal Experience per si voleu saber una mica més, anar a alguna de les festes amb actuacions, apuntar-vos a algun taller… en fi, viure una Experience tribalera completa.


Comments are closed.